Bilder

Här kan du se ett brett spektra av egenhändigt byggda ugnar, med vår modulbyggsats som bas. Klicka på bilderna om du vill se dem i större version. Notera att dessa bilder visar ugnar byggda utifrån vår äldre massugnsmodell och inte den nya, effektivare variant vi nu har utvecklat. Skillnaden i utseende är dock marginell och vi hoppas att så småningom kunna lägga upp bilder även på den nya modellen här.

Anettes-600

Bagudv-bagside-6001 Bagudv-forside-6001

hp photosmart 720

hp photosmart 720

Hans´-6001

Heikkis-600

Lars-Erik-Strans-Norge

Mariannes-600

Mass´masseovn

Pekkas-6001

Sebbelovs-5001

Skoven-600

Terjes600

Terjes-masseovn-fra-siden

Torbens-6001

Vores-forside6005

Den-monumentale-600

6 thoughts on “Bilder

 1. Hej,
  Jag vill bygga en bakugn i mitt kök men har endast ett gatt på 70cm bredd och 65cm djup. Är detta tillräckligt för någon av era produkter?
  Vänligen Sebastian

  1. Hej Sebastian,

   Tyvärr är det för smalt för vår byggsats, som blir omkring 1 x 1 m färdigbyggd.

   Med vänliga hälsningar,

   Rikard Wingård

 2. Är det samma byggsats till runda som kantiga modellerna i galleriet? Vad består en byggsats av för delar? Capris för en byggsats 1x1x2m?Finn ngn massugn i närheten av Jönköping-Falköping-Skara-Skövde- Ulricehamn som möjligt referensobjekt?

  1. Hej,

   Det är samma byggsats i grunden. Formen på den slutliga ugnen väljer man själv. Jag skickar ett mail till dig med specifikation på delarna, pris och referenser.

   Med vänliga hälsningar,

   Rikard Wingård

 3. Hej – jag är intresserad av era massaugns moduler kan du skicka mått / ritningar på samtliga versioner ? & pris ? På önskelistan står bakugn och kanske även ’ bänk ’ & varmvatten Vi ska bygga på ett skiftesverk stuga med ett skifte & nytt skorsten så fint att få alla mått innan vi börjar . Obs en viktig detalj är att att vi är off grid med 12 volt & vatten utan tryck
  Med vänlig hälsning, T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *